چای شما

تاریخ انتشار : ۲۵ خرداد ۱۳۹۳ در ۲:۰۳ ب.ظ , کد خبر:   3092
بهترین چای کدام است؟

چای11

در مورد چای سیاه و نحوه انتخاب بهترین آن چند قانون اصلی و علمی وجود دارد. درشتی چای یکی از نکات مهم است. بوی چای هم حرف اول را در طعم و مزه خوب چای می‌زند.

رنگ سیاه چای هم مشخصه دیگر مرغوب بودن آن است. اگر می‌خواهید چای خوبی خریداری کنید حتما به این نکات توجه داشته باشید:

به گزارش جیرگوابرنیوز ، چای درشت بخرید: به دلیل آنکه در روند تخمیر مواد تلخ‌کننده چای بیشتر می‌شود گفته شده هر چه برگ چای درشت‌تر باشد این مواد که یبوست‌آور هم هستند در آن کمتر یافت می‌شود اما هر چه چای خردتر و پودرتر باشد این مواد در آن بیشترند. در ضمن، هر چه چای پودرتر باشد رنگ تولیدی تیره‌تر و مزه آن تلخ‌تر خواهد بود و به مذاق هر کس خوش نخواهد آمد. به طور کلی، باید گفت چای درشت از نظر کیفیت بهتر از چای‌ ریز و پودری است.

چای بدون عطر را انتخاب کنید: چای طبیعی در حالت طبیعی رنگ نزدیک به قرمزی دارد. اگر به چای هیچ افزودنی اضافه نشود رنگ، بو و مزه خوبی داشته و بی‌ضرر است اما اضافه کردن رنگ و عطری کردن آن به شکلی که بوی تند و رنگ قرمز پررنگ پیدا کند، مضر می‌شود. چای طبیعی در مدت کوتاه رنگ غلیظی پیدا نمی‌کند. مطمئنا چای طبیعی بدون رنگ‌و‌بوی اضافه شده سالم‌تر و بهتر است.

برداشت بهاره در اولویت است: چای در سه فصل چیده می‌شود: بهار، تابستان و پاییز. در فصل زمستان چای برداشت نمی‌شود به این علت که هر چه از بهار به فصل تابستان و زمستان نزدیک می‌شویم، قسمت‌های چوبی برگ زیادتر می‌شود. بهترین، مرغوب‌ترین و خوش‌طعم‌ترین چای مربوط به چای بهاره است و بعد چای تابستان و پاییز قرار می‌گیرند.

چای لاهیجان درجه یک است: در کل، منطقه جغرافیایی در کیفیت و کمیت مواد معطرکننده و مواد تلخ‌کننده موثر است. به همین دلیل چای برخی نقاط خوش‌طعم و چای برخی نقاط بسیار پست است. به عنوان مثال، در ایران آزمایشاتی که روی چای ۵ شهر شمالی انجام شده نشان داده اند، اصولا چای‌هایی که روی آنها پرزهایی وجود دارد (البته این پرز با چشم غیرمسلح دیده نمی‌شود) هر چه پرز بیشتری داشته باشند چون داخل پرزها اسانس تجمع می‌یابد، عطر چای بیشتر است. جالب است بدانید نتایج این بررسی‌ها بهترین چای را چای لاهیجان معرفی کرده اند.

منبع: لاهیجان

Telegram

نظر دهید